Gæstebog

Skriv gerne dine erfaringer med behandlingerne.

 
 
 
 
 
 
 
Felter markeret med * er obligatoriske.
Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.
Det er muligt, at dit indlæg først vil blive vist i gæstebogen, efter det er blevet gennemlæst.
Vi forbeholder os retten til at redigere, slette, eller ikke at offentliggøre indlæg.
6 indlæg.
Tanja Holst Pedersen Tanja Holst Pedersen fra Odense skrev den 1. juni 2023 kl. 18:34
Giver Brian de bedste anbefalinger. Vores 8 årige Jack Russell var meget bange for fyrværkeri og plejede at ryste, rende og hæsse eller gemme sig og ikke ville ud og tisse, når der har været skudt af. Vi bor tæt på et sted hvor der er fyrværkeri demonstration flere gange, så det plejer at være nogle intense dage. Men efter to besøg hos Brian og nogle øvelser med hjem, var hun næsten upåvirket mens affyringer stod på. En stor forandring. Derudover er hun en bestemt og til tider nervøs dame, som normalt ikke syntes det er sjovt at blive undersøgt, men Brian fik lov til at lave alt det han ville, hun nød det virkelig meget.
Sofie Lundeman Sofie Lundeman fra Ringe skrev den 24. april 2023 kl. 12:32
De varmeste anbefalinger til Brian herfra! Min grand danois har bøvlet med noget allergi, og hårtab. Efter dyrelægen sagde, at der var en meget lille chance for at finde ud af hvad han var allergisk overfor, kontaktede Brian mig. Brian har givet ham zoneterapi 3 gange, samt givet mig nogle punkter jeg skulle trykke på derhjemme. Zeus (min grand danois) er endelig begyndt at få en flot pels igen- og derudover hviler han mere i sig selv.
Majbrit Jakobsen Majbrit Jakobsen fra Otterup skrev den 23. april 2023 kl. 15:57
Hej Alle. De varmeste anbefalinger til Birks-hundeterapi. Charmer min golden retriever på 6.1/2 år har været i Brians kyndige hænder. Han har været uheldig at skal have fjernet en kindtand. Brian har været 3 gange og give ham zoneterapi og Fysioterapi.For at løsne lidt op for hans smerter. Efter grundig undersøgelse og teknikker er Charmer ikke spændt mere i kæbe samt ikke spændt mere i bagpartiet. Brian lærte mig nogle øvelser/ teknikker jeg selv kunne bruge på Charmer. Charmer har aldrig hoppet op i sengen til mig og ville hygge putte,det gør han nu. Han er blevet meget gladere. Jeg giver Brian de bedste anbefalinger.
Lea Kristine Riber Junge Lea Kristine Riber Junge fra Odense skrev den 20. april 2023 kl. 10:21
Vores varmeste anbefalinger går til Birks-hunderterapi! Vores hund Cali er enormt angst omkring Nytår med fyrværkeri og plejede at ligge og ryste fra det blev mørkt til det blev lyst. Efter zonebehandling kunne hun sove igennem natten og hendes reaktion på skudende blev klart mindsket! Det var derudover super rart at få nogle øvelser/teknikker man kunne lave/bruge for at mindske stres og angst. Vi vender klart tilbage!
Hanne Sørensen Hanne Sørensen fra Otterup skrev den 13. april 2023 kl. 13:45
Molly, 7 år gammel cairnterrier, ELSKER at få besøg af Brian. Brian har af flere omgang besøgt Molly her hjemme. Efter en grundig undersøgelse af hunden, har han anvendt forskellige teknikker, der var relevante for Mollys små-skavanker. 1: Hjælp (zoneterapi) til afhjælp af urolig/bange adfærd omkring nytårsskyderi i dagen op til nytår. Molly blev tydeligt meget roligere. Brian lærte også mig enkle teknikker, jeg selv kunne anvende på hunden. 2: Massage og zoneterapi, for at løsne et meget spændt ryg- og bækkenparti. Hvilket gav en en gladere og livligere hund, der kunne løbe rask omkring. Jeg giver Brian mine bedste anbefalinger, da han både er fagligt kompetent, og en rigtig "hundeven".
Niels Andersen Niels Andersen fra Viskinge skrev den 10. april 2023 kl. 14:28
Hej alle jeg kan på det varmeste anbefale Birks-hundeterapi. fik selv anbefalingen af min opdrætter (Rottweilere) da min omplaceringstæve på 9 mdr. havde vist sig umulig at rette op blot med almindelig træning. Brian fik hende mellem hænderne 3 gange og i dag et lille år efter er hun som forandret. Vi laver lidt zoneterapi Brian har lært os og så bruger vi tid på massage helt generelt. Havde Brian ikke været inde over havde hunden ikke oplevet sin 3 års fødselsdag d 9 april i år. Så stor tak til Brian og Birks Hundeterapi